A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Іллінецької міської ради
Вінницька область

НОВИНИ

Інструменти для визначення та подолання освітніх втрат

Питання визначення освітних втрат та їхнього подолання є чи ненайкактуальнишими серед вчительської спільноти. Це підтверджують і результати Загальнодержавного моніторингу дослідження якості освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

11:34 18.12.2023

Інформаційний порадник «Атестація педагогічних працівників»

На допомогу управлінцям, керівникам та педагогічним працівникам закладів освіти (установ) методистами відділу професійного розвитку педагогічних працівників державної установи «Український інститут розвитку освіти» розроблено інформаційний порадник «Атестація педагогічних працівників».

09:12 11.12.2023

Методичні рекомендації щодо зарахування, переведення та відрахування вихованців державних (комунальних) закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану

Затверджено методичні рекомендації щодо зарахування, переведення та відрахування вихованців державних (комунальних) закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану (Наказ МОН №1397 від 15.11.2023р. «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо зарахування, переведення та відрахування вихованців державних (комунальних) закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану».

16:44 01.12.2023

Онлайн - нарада з керівниками закладів освіти

Спільна  онлайн-нарада управління освіти Іллінецької міської ради  та КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  відбулася 02 листопада 2023 року з керівниками закладів загальної середньої , дошкільної та позашкільної освіти громади .

13:32 02.11.2023

Про проведення в області Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»

Повідомляємо, що на виконання наказу Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації «Про проведення в області Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» від 18 жовтня 2023 року № 762-аг розпочинається проведення Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми».

13:12 20.10.2023

Міський Форум українських патріотичних справ дітей та  учнівської молоді «Ми – Українці!

Однією з форм роботи щодо формування в учнів активної життєвої позиції, їх соціальної підготовки до активної участі в демократичному управлінні суспільством є учнівське самоврядування в школі. Так з метою участі у Восьмому обласного Форуму українських патріотичних справ дітей та  учнівської молоді «Ми – Українці!», з метою удосконалення змісту і засобів національно- патріотичного виховання підростаючого покоління 18 жовтня 2023р.на базі Центру дитячої та юнацької творчості було проведенно міський Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!»  У заході взяли участь  делегації  з 8 шкіл громади, головний спеціаліст управління освіти Оксана Мазур, директор КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лариса Мазур, методисти Центру дитячої та юнацької творчості Людмила Ткаченко та Ольга Бабенко. Виступи спікерів були цікаві, актуальні, насичені,  які супроводжувались презентаційними матеріалами.

16:03 18.10.2023

Вхід для адміністратора